Nieuwe website en een duidelijke focus

09-23-2020

Met groot plezier presenteren wij jullie onze nieuwe website. Een fris en modern nieuw ontwerp en voorzien van nieuwe foto’s en teksten. We zijn uiteraard benieuwd wat jullie er van vinden.

In deze bijzondere tijden willen wij namelijk vooruitkijken en ons focussen op de dingen die wél kunnen. Want hoewel het virus veel beperkingen oplegt, is er nog steeds zoveel moois.

Wat te denken van een trouwe klant die onlangs een prachtige Jaguar F-type S Convertible van ons kocht of de jongedame die wij blij konden maken met precies de BMW 1-serie die zij zocht.

Want nog altijd hebben wij iedere week een nieuwe aanbod van jonge gebruikte cabrio’s, sportauto’s en luxe SUV’s, die- op gepaste afstand- te bekijken zijn in een van onze showrooms. En nog altijd vinden we iedere maand voor vele klanten hun droomauto.

Ook op zoek naar iets moois in deze soms barre tijden? Bekijk dan onze mooie, nieuwe website (met dank aan Integrity Design) of kom gezelligs langs in een van onze showrooms op de Binckhorst in Den Haag.

Terug naar overzicht
Laatste nieuws 04-11-2024 01-26-2023 Zoekopdracht 02-02-2022 We zijn weer open 12-20-2021 Update Corona-maatregelen 06-10-2021 Gezocht: Leerling (eerste) autotechnicus