Showrooms

In twee ruime showrooms vindt u onze collectie van meer dan vijftig cabrio’s, sportauto’s en luxe wagens. Allemaal schadevrij, inclusief volledige onderhoudshistorie en door onze monteurs compleet gecontroleerd.

Kom gerust langs, wij nemen graag de tijd u een auto te laten zien. En natuurlijk behoort een proefrit altijd tot de mogelijkheden.

Zoekservice

Hebben wij uw droomauto niet op voorraad? Maak dan gebruik van onze zoekservice. Hoe werkt dit?

U geeft uw specifieke wensen door en wij benutten ons uitgebreide Europese netwerk om exact de juiste auto te vinden. Dat kan gaan om een speciale kleur, uitvoering, motorisering, kilometerstand of specifieke opties; wat uw wensen ook zijn.

Hebben wij de auto gevonden, dan laten we dat u meteen weten. Is hij naar uw zin, dan zorgen wij verder voor alles. Wij transporteren de auto, zorgen voor alle administratie en controleren de auto van boven tot onder. En natuurlijk hoort daar ook garantie bij.

Zo rijdt u onbezorgd en voor een voordelige prijs in precies de auto die u wilt.

Service en onderhoud

Onze Service Centers zijn voorzien van de modernste apparatuur en een team van breed opgeleide monteurs. Daarom kunnen wij iedere auto voorzien van de juiste zorg, of dat nu om regulier onderhoud of om (lastige) reparaties gaat.

Wat kunnen wij voor uw doen?

  • APK en onderhoud
  • Diagnose en reparaties
  • Schadeherstel
  • Vakantie inspectie
  • Zomer- en winterbandenservice
  • Poetsen en interieurbehandeling
  • Reparatie/vervanging cabriodaken
  • Inbouw audio, navigatie en alarm

Financiering en verzekering

Het is bij ons ook mogelijk een financiering of leaseovereenkomst af te sluiten. Een indicatie van de maandelijkse kosten, vindt u bij iedere auto op onze aanbodpagina. Zo weet u direct wat u ongeveer kwijt bent bij een doorlopend krediet. Wij informeren u graag verder hierover.

Voor auto’s uit het hogere segment kunnen soms speciale eisen gelden als het gaat om de verzekering. Wij kunnen u hierbij informeren en verwijzen naar de juiste verzekeraar voor uw auto.