Gezocht: Leerling (eerste) autotechnicus

06-10-2021

Ben je bezig met een MBO-opleiding tot autotechnicus en ben je op zoek naar een werk-leerplek? Bij Cabrioland hebben wij een leuke BBL-plek als leerling autotechnicus beschikbaar.

Wat ga je doen?

Onder begeleiding ga je in de praktijk aan het werk met alle dingen die je op school leert. In onze werkplaats ga je aan de slag met diverse onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan tal van verschillende, mooie merken. In eerste instantie zal je met een van onze ervaren monteurs meelopen, maar gaandeweg zal je steeds zelfstandiger te werk gaan. Hierbij word je continu begeleid door je leermeester.

Wanneer je bij ons in dienst komt, kun je rekenen op een marktconform salaris en blijf je jezelf ontwikkelen door middel van trainingen tot een ervaren autotechnicus. Binnen ons bedrijf kom je te werken in een enthousiast en collegiaal team, waarbij naast hart voor de zaak en een serieuze werkhouding, sfeer erg belangrijk gevonden wordt. Werken moet tenslotte wel leuk zijn.

Wat is Cabrioland?

Cabrioland is gespecialiseerd in de verkoop en onderhoud van het hogere segment cabrio’s, sportauto’s en luxe wagens en bevindt zich met twee mooie panden op de Haagse Binckhorst. Wij verzorgen onderhoud en reparatie aan een breed scala aan merken, zoals Porsche, Audi, Mercedes-Benz, Mazda, Jaguar, BMW, MINI en zo veel meer. Werken bij Cabrioland is dan ook ontzettend afwisselend, waarbij geen enkele dag hetzelfde is.

Lijkt je het leuk deel uit te maken van ons team en is deze functie jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan via info@cabrioland.nl.

Heb je nog vragen of wil je meer weten voordat je solliciteert? Bel dan gerust naar 070-3817501 of kijk op onze website.

Uren: 32 uur

Contract: Parttime

Terug naar overzicht
Laatste nieuws 04-11-2024 01-26-2023 Zoekopdracht 02-02-2022 We zijn weer open 12-20-2021 Update Corona-maatregelen 06-10-2021 Gezocht: Leerling (eerste) autotechnicus