Corona-maatregelen

10-16-2020

Gelukkig zijn wij nog steeds open, zowel de showrooms als de werkplaatsen en kunnen we u nog steeds op dezelfde wijze van dienst zijn. Maar natuurlijk zullen wij ook maatregelen treffen om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Hieronder een lijst met maatregelen die wij treffen:

  • Afstand houden. In onze showroom hebben wij veel ruimte gecreëerd zodat afstand houden van elkaar geen enkel probleem is.
  • Ontsmetten. Onze locaties worden geregeld intensief schoongemaakt. Tevens ontsmetten al onze medewerkers continu de handen en staan er voor onze bezoekers overal flessen met ontsmettingsmiddel.
  • Proefritten. Onze auto’s zullen voor elke proefrit en na ieder bezoek in een van onze werkplaatsen, ontsmet worden.
  • Ziek zijn, thuis blijven. Tevens vragen we al onze medewerkers, maar ook onze bezoekers thuis te blijven indien er sprake is van klachten, die kunnen wijzen op het virus.

Op deze manier kunnen wij de komende tijd op een iets aangepaste manier open blijven. U bent dus ook nog altijd van harte welkom.

Komt u toch liever niet langs, maar bent u wel geïnteresseerd in een auto. Neem dan even contact met ons op via de telefoon of de mail.

We zien u graag tegemoet en stay safe!

Het volledig team van Cabrioland

Terug naar overzicht