Zoekopdrachten

Wat uw wensen ook zijn, Cabrioland zal haar jarenlange expertise gebruiken om de zoektocht naar uw droomauto in de door u gewenste kleur, specifieke uitvoering en kilometerstand tot een succesvol einde te brengen. Zo hebben wij in een korte tijd al vele zoekopdrachten voor onze klanten tot een euforisch einde gebracht. Wij staan graag voor u klaar, dus twijfel niet en neem contact met ons op!

Onderhoud & service

Ook voor onderhoud kunt u bij ons terecht, in onze nieuwe State of the Art werkplaats. Bovendien krijgt U gedurende de perioden die de reparatie- of servicebeurt in beslag neemt een gratis leenauto. Op kleinere reparaties kunt u vaak wachten onder het genot van een kopje koffie.

Inbouw

Cabrioland werkt samen met Zwennes Inbouwstation voor advies en inbouw van installaties, zoals een carkit voor uw mobiele telefoon, audio installaties, alarm- en volgsystemen, navigatiesystemen, xenonverlichting, blinderen/tinten van de ramen, ritregistratie syteem en parkeersensoren Maak gerust eens een afspraak om een keus te maken uit ons uitgebreide aanbod van inbouwapparatuur en voor een afspraak van de inbouw.

Verzekering

Voor bijzondere en exclusieve cabrio’s gelden niet dezelfde verzekeringsvoorwaarden als voor iedere andere gangbare auto. Met de aanschaf van uw auto bij Cabrioland wilt U de komende jaren veel rijplezier beleven. Hierbij hoort een goede, passende verzekering. Verzekeren van auto’s uit het hogere segment, waaronder bijvoorbeeld een cabrio, oldtimer of een andere exclusieve auto is altijd maatwerk. Elke verzekeringsmaatschappij kent zijn eigen voorwaarden. Er zitten bijvoorbeeld behoorlijke verschillen in de hoogte van uw eigen risico, verplichte afname van de door de verzekeraar geselecteerde herstelbedrijven of een veel te lage restwaarde


Uw droomauto rijden?
Met een financiering zo geregeld!

Financiering

Het is bij Cabrioland ook mogelijk een financiering of een leaseovereenkomst af te sluiten. Via de pagina met ons aanbod van auto’s ziet u een voorbeeld van een mogelijke financiering op basis van een doorlopend krediet. Zo heeft u meteen een indicatie van hoeveel u per maand aan aflossing kwijt bent. Andere looptijden en maandtermijnen zijn uiteraard ook mogelijk. Bij een hogere maandaflossing heeft u dan bijvoorbeeld te maken met een kortere looptijd en minder rente. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden en maken het desgewenst gelijk in orde voor u!