Historie


Cabrioland aan de Zonweg in Den Haag is al sinds decennia een mekka voor de liefhebbers van de mooiste Cabrio’s. Veel cabrio liefhebbers herinneren zich nog wel hoe Jack Driessen Cabrioland ruim 20 jaar geleden is gestart, vanuit een kleine showroom aan de Lekstraat te Den Haag.

Het cabrio aanbod was in die tijd zeer gering en bovendien waren wij één van de eerste in Nederland met een eigen website, wat in die tijd heeft gezorgd voor een snelle groei. Vanuit heel Nederland kwamen klanten naar Den Haag om daar hun droom cabrio te vinden.

Cabrioland werd al snel een naam die bij velen tot de verbeelding sprak. Met name door een uniek concept en een selectie van jong gebruikte cabrio’s met zowel een aantrekkelijke kilometerstand als prijs.

Mede door zowel de snelle groei als ons unieke concept verhuisden we in 2000 naar het huidige pand aan de Zonweg en zijn we er vanaf dat moment ook onderhoud bij gaan doen. In de huidige verkoop vormen Porsche, Audi en BMW de hoofdmoot, maar natuurlijk ook de MX-5 en de Golf cabrio waar we 20 jaar geleden bekend en groot mee zijn geworden.

Twintig jaar later was het voor ons tijd om de volgende stap te zetten en hebben wij zowel de showroom als de werkplaats aan een grondige verbouwing onderworpen met als resultaat een “state of the art” werkplaats en een geheel vernieuwde en grotere showroom. Dit alles om u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Wij hopen u snel een keer te mogen ontvangen! Uiteraard staat de koffie dan voor u klaar.

Placeholder
Jack Driessen

Eigenaar


06-53202179
info@cabrioland.nl

Placeholder
Anneke van der Harst

Administratie


n.v.t.
anneke@cabrioland.nl

Placeholder
Jean Paul Zwennes

Inbouwspecialist


06-54338005
jp@cabrioland.nl
Placeholder
Frits Driessen

Administratie


n.v.t.
driessensr@cabrioland.nl

Placeholder
Remon Janssen

Inkoop


06-18248433
remon@cabrioland.nl

Placeholder
Vlado Sumkaroski

Alround monteur
APK keurmeester
n.v.t.
info@cabrioland.nl

Placeholder
Albert Guan

Leerling monteur


n.v.t.
info@cabrioland.nl


Placeholder
Mike Magierski

Allround monteur


n.v.t.
info@cabrioland.nlPatrick Reedijk

Allround monteur


n.v.t.
info@cabrioland.nl